Falsterbo 2sits

Falsterbo 2 sits IKEA soffa
Sofföverdrag till Falsterbo 2 sits soffa

Här hittar du sofföverdrag till din Falsterbo 2 sits IKEA soffa, du kan välja på ca 35 olika färger och mönster alla i högsta kvalitet till ett bra pris. Överdragen är förtvättade och krympta så att dom kommer att passa din soffa även om du skulle tvätta ditt sofföverdrag i framtiden. Du beställer enkelt genom att Klicka här

Överdraget kostar  1399 kr, du kan få det i 35 olika färger och har även möjligheten att beställa hem gratis tygprover innan du bestämmer dig.

Ge din Ikea-möbel ny stil och färg! Happicovers föddes i en vision att förändra vår kära ikea-möbel till en färgstark vacker designmöbel och samtidigt förlänga dess livslängd genom att erbjuda vackra och prisvänliga sofföverdrag, fåtöljöverdrag och kuddfodral. För att nå denna vision strävar vi alltid efter att ta fram de allra vackraste färgerna och hålla högsta kvalitet både när det gäller val av tygmaterial och färgsättning.

 

Falsterbo 2 sits soffa

Soffklädsel av 100% bomullstyg av bästa kvalitet med hög styrka, tålighet och vacker struktur. Våra tyger och färger tål rejäl användning och går att tvätta i 60 grader.  Våra tyger kommer från Indien och är förtvättade för att minimera krympning.

100% Bomull, Färgad, Förkrympt

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng